Kategorier

Informasjon

Produsenter

Prisgaranti og rask levering

Vi holder lavest priser - slik er det bare, og slik vil det forbli. Med fri frakt på ordrer over 1 000,- og fast frakt på 165,- for ordrer under 1 000,- blir sluttsummen alltid billigst hos Frostvik.no.

 

Vi plukker, pakker og sender alle ordrer samme dag, eller dagen etter mottatt ordre. Normal leveringstid er 1 til 4 dager. Ved avvik vil du raskt få beskjed. 99 % av produktsortimentet som vises i nettbutikken er til enhver tid på lager.Betal med

DELBETALING

FAKTURA

Vis produkter sortert etter produsent Abu Garcia

I generasjoner har sportsfiskere over hele verden lagt tillit til Abu Garcia og deres utstyr i alle situasjoner. Nye produkter fra Abu Garcia blir utviklet og produsert riktig første gang, og forbedret gang etter gang for å oppnå kvaliteten som gjør at du og de fleste andre har et eller flere Abu-produkter blant utstyret. 

Abu Garcia ble først grunnlagt i 1921, Sverige under navnet AB Urfabriken, og produserte klokker, telefon- og taximetere de første årene. Under 2. verdenskrig falt etterspørselen etter taximetere, og ABU la fokus på utvikling og salg av fiskeutstyr. Etter den gang har ABUs hovedfokus vært, som du sikkert vet, høykvalitets utstyr for sportsfiskere.

Denne produsenten har ingen produkter i butikken.