Kunstgress og tilbehør

Informasjon

Prisgaranti og rask levering

Vi holder lavest priser - slik er det bare, og slik vil det forbli. Med fri frakt på ordrer over 1 000,- og fast frakt på 165,- for ordrer under 1 000,- blir sluttsummen alltid billigst hos Frostvik.no.

 

Vi plukker, pakker og sender alle ordrer samme dag, eller dagen etter mottatt ordre. Normal leveringstid er 1 til 4 dager. Ved avvik vil du raskt få beskjed. 99 % av produktsortimentet som vises i nettbutikken er til enhver tid på lager.Betal med

DELBETALING

FAKTURA

Kunstgress og tilbehør

joygardenny.jpg


Frostvik.no leverer kunstgress fra Joy Gardens som tilbyr flere typer gress med hvert sitt unike utseende. Alt kunstgress fra Joy Gardens ser fantastisk ut og har imponerende detaljer med kvalitet som bevarer den naturlige fargen i minst 10 år! Undersiden av gresset (matten) har blitt behandlet med et unikt lag med latex som forhindrer bare fle...

joygardenny.jpg


Frostvik.no leverer kunstgress fra Joy Gardens som tilbyr flere typer gress med hvert sitt unike utseende. Alt kunstgress fra Joy Gardens ser fantastisk ut og har imponerende detaljer med kvalitet som bevarer den naturlige fargen i minst 10 år! Undersiden av gresset (matten) har blitt behandlet med et unikt lag med latex som forhindrer bare flekker etter slitasje, slik som ofte oppleves med andre typer kunstgress.


Kunstgress fra Joy Gardens har et realistisk utseende og kan helt og holdent erstatte naturlig gress. Våre kunstgress gir deg gress som er enkelt å vedlikeholde, ingen behov for klipping, behagelig mykt, værbestandig og et naturlig look.

Artikler

Slik legger du kunstgress raskt og effektivt?

Vedlikeholdsfri gressplen med Joy Gardens kunstgress

Mer

Kunstgress og tilbehør -