Kategorier

Informasjon

Produsenter

Prisgaranti og rask levering

Vi holder lavest priser - slik er det bare, og slik vil det forbli. Med fri frakt på ordrer over 1 000,- og fast frakt på 165,- for ordrer under 1 000,- blir sluttsummen alltid billigst hos Frostvik.no.

 

Vi plukker, pakker og sender alle ordrer samme dag, eller dagen etter mottatt ordre. Normal leveringstid er 1 til 4 dager. Ved avvik vil du raskt få beskjed. 99 % av produktsortimentet som vises i nettbutikken er til enhver tid på lager.Betal med

DELBETALING

FAKTURA

Vis produkter sortert etter produsent AL-KO

AL-KO KOBER SE ble grunnlagt i 1931 av Alois Kober som et lite finmekanisk verksted i Großkötz ved Günzburg i Schwaben. I dag har firmaet til sammen 45 anlegg og rundt 4 000 medarbeidere over hele verden, og regnes som en av de ledende leverandørene innen bilteknikk, hagemaskiner og ventilasjonsteknikk. I tredje generasjon føres familiefirmaet videre i grunnleggerens ånd - med sterk vekt på kvalitet, innovasjonslyst og gjennomtenkt funksjonalitet paret med tidsmessig design, komfort og pålitelighet.  

Sikkerhet, komfort og glede er viktige faktorer i livet og uttrykk for virksomheten AL-KO. Og nettopp dette gjenspeiler deres identitet. Det uttrykkes i varemerket AL-KO, og finnes i alle produktene våre. AL-KO har fokus på kvalitet, og har viet seg fullt og helt til mottoet: Å forbedre livskvaliteten for kundene våre.

Denne produsenten har ingen produkter i butikken.