Kategorier

Informasjon

Produsenter

Prisgaranti og rask levering

Vi holder lavest priser - slik er det bare, og slik vil det forbli. Med fri frakt på ordrer over 1 000,- og fast frakt på 165,- for ordrer under 1 000,- blir sluttsummen alltid billigst hos Frostvik.no.

 

Vi plukker, pakker og sender alle ordrer samme dag, eller dagen etter mottatt ordre. Normal leveringstid er 1 til 4 dager. Ved avvik vil du raskt få beskjed. 99 % av produktsortimentet som vises i nettbutikken er til enhver tid på lager.Betal med

DELBETALING

FAKTURA

Vis produkter sortert etter produsent Abus

ABUS-Gruppen Nordic A/S er en del av det Tyske konsernet ABUS, som er en ledende produsent av innovative sikkerhetsløsninger. I 90 år har ABUS arbeidet ut ifra grunnidéen om at sikkerhet er avhengig av kvalitet.

ABUS – globalt synonym for sikkerhet

ABUS, som i dag er ett globalt konsern, blev grunnlagt i Tyskland i 1924 under navnet August Bremicker und Söhne.

Konsernet har i dag over 3.000 medarbeidere som utvikler, produserer og leverer sikkerhetsløsninger. Filosofien om at sikkerhet er avhengig av kvalitet, gjennomsyrer alle produkter fra ABUS. I konsernets eget forsknings- og testsenter jobber ekspertene alltid på for å være ett skritt foran markedet i utviklingen av nye innovative produkter. Det er også her alle produkter blir grundig kvalitets testet før dem når ut til forhandlernes hyller.

ABUS-Gruppen Nordic har hovedkvarter i Danmark. ABUS-Gruppen Nordic A/S' aktiviteter i Norge har primært fokus på ”Mobil Sikkerhet” – sikkerhet for trafikanter på to hjul. ABUS leverer sykkelhjelmer og – lykter samt forsikringsgodkjente kvalitetslåser til sykler, mopeder og motorsykler.

ABUS-Gruppen Nordic A/S leverer utover dette også produkter innenfor områdene:

Mekanisk sikkerhet som blant annet inkluderer hengelåser, som var kjerneproduktet da ABUS konsernet ble grunnlagt i 1924. I tillegg til dette finnes ett bredt utvalg av låsesylindre til sikring av forretningsbygg og private hjem.

per side
Viser 1 - 12 av 16 produkter
Viser 1 - 12 av 16 produkter