Bager og sekker

Informasjon

Produsenter

Prisgaranti og rask levering

Vi holder lavest priser - slik er det bare, og slik vil det forbli. Med fri frakt på ordrer over 1 000,- og fast frakt på 165,- for ordrer under 1 000,- blir sluttsummen alltid billigst hos Frostvik.no.

 

Vi plukker, pakker og sender alle ordrer samme dag, eller dagen etter mottatt ordre. Normal leveringstid er 1 til 4 dager. Ved avvik vil du raskt få beskjed. 99 % av produktsortimentet som vises i nettbutikken er til enhver tid på lager.Betal med

DELBETALING

FAKTURA

Objektivfutteral Ø9x13cm med foring og stropp E9-13

FUTE9-13

Nytt produkt

Solid futteral for objektiv med flere typer oppheng. Futteralet er produsert i slitesterk nylon og har støtdempende, tykk innvendig foring. Kan håndvaskes på 30 grader.

-

  • Innvendige mål: Ø9cm H: 13cm
  • Vekt: 144 gram
  • Strammestropper: 1 stk
  • Skulderstropp: nei
  • Beltestropp: ja

Flere detaljer

kr 209.00 inkl mva.

Mer info

Tips! Har du et belte for objektivfutteraler er det enkelt å alltid ha objektivene dine lett tilgjengelig. Har du plass til overs på beltet kan du bruke et objektivfutteral for oppbevaring av filtere, lader og annet utstyr. Det gir deg uslåelig rask tilgang på alt utstyret ditt. 

Tilbehør

  • Belte for objektivfutteral 8 innfestinger, justerbart

    Belte med oppheng for objektivfutteraler  gir deg rask tilgang på alle dine objektiver. Beltet er produsert i slitesterk nylon og er utstyrt med 8 solide oppheng for futteraler. Kan justeres rundt livet. - Tips! Har du plass til overs på beltet kan du bruke et objektivfutteral for oppbevaring av filtere, lader og annet utstyr. Det gir deg uslåelig rask...

    kr 199.00

14 andre produkter i samme kategori:

Følg oss på Facebook