Informasjon

Produsenter

Prisgaranti og rask levering

Vi holder lavest priser - slik er det bare, og slik vil det forbli. Med fri frakt på ordrer over 1 000,- og fast frakt på 165,- for ordrer under 1 000,- blir sluttsummen alltid billigst hos Frostvik.no.

 

Vi plukker, pakker og sender alle ordrer samme dag, eller dagen etter mottatt ordre. Normal leveringstid er 1 til 4 dager. Ved avvik vil du raskt få beskjed. 99 % av produktsortimentet som vises i nettbutikken er til enhver tid på lager.Betal med

DELBETALING

FAKTURA

 

Enkel og trygg netthandel med Frostvik AS

Betal med faktura

Vi har inngått en avtale med europas ledende leverandør av fakturatjenester på internett: Klarna Norden. Klarna gjør deg i stand til å handle samtlige varer i våre nettbutikker på faktura med 14 dagers forfall. Det vil si at du har varen hos deg før du betaler. Du kan også velge å delbetale alle ordrer ved mottak av faktura fra Klarna. Handler du som bedrift vil du faktureres direkte ved å velge "Faktura - Bedrift" som betalingsløsning i kassen.

 

I våre nettbutikker kan du enkelt betale med faktura, enten du representerer en bedrift, eller som privatperson. Det tilkommer ingen ekstra kostnader ved å handle med faktura, og som en ekstra forsikring foregår all informasjonsutvekslingen under transasksjonen på sikre servere.


Følg oss på Facebook