Digitalkamera

Informasjon

Produsenter

Prisgaranti og rask levering

Vi holder lavest priser - slik er det bare, og slik vil det forbli. Med fri frakt på ordrer over 1 000,- og fast frakt på 165,- for ordrer under 1 000,- blir sluttsummen alltid billigst hos Frostvik.no.

 

Vi plukker, pakker og sender alle ordrer samme dag, eller dagen etter mottatt ordre. Normal leveringstid er 1 til 4 dager. Ved avvik vil du raskt få beskjed. 99 % av produktsortimentet som vises i nettbutikken er til enhver tid på lager.Betal med

DELBETALING

FAKTURA

360 graders kamera med stativ

ROL70008

Nytt produkt

  • Fullt sfærisk VR-opptak med 2x  360° panorama.
  • Høy Full HD-oppløsning (1.920 x 960 / 30 fps)
  • Integrert WiFi for enkel fjernkontrollering via smarttelefon og nettbrett.
  • Gratis app for Android og iOS.
  • Virtual-Reality-Modus for bruk med VR-briller.
  • To lysintense linser/objektiver.
  • Leveres med tripod-stativ.

Flere detaljer

kr 1,990.00 inkl mva.

Mer info

Rollei 360-graders kamera

Gjør deg i stand til å produsere og vise spektakulære opptak av aktiviteter som f.eks. skating, kiting, fallskjermhopping, terrengsykling eller lignende om igjen og om igjen gjennom VR-briller i 3D, eller ved å dele dem med andre på internett. De to super videvinkelobjektivene produserer til sammen et komplett all-round opptak (2x 360 grader) og gjenskaper denne modellen til et genuint fullsfærisk kamera - i sitt ultra-kompakte format med full HD. I kontrast til enheter som bare kan filme panorama, gjør Rollei 360 kameraet et faktirsk opptak av omgivelsene (sfærisk). Du vil umiddelbart kunne leve deg inn i opplevelsene og det som er filmet, og bevege deg fritt rundt i den romlige representasjonen, og velge forskjellige opptaksvalg - Tiny Planet modus, Fiskeøye-modus, Flymodus eller VR-modus. Du får også med et mini tripodstativ som sikrer et stabilt opptak. Stativet kan slås sammen og brukes som et håndholdt stativ.I Full HD oppløsning (1920 x 960) leverer Rollei 360 med sine to faste objektiver, 30 bilder i sekundet for å levere en så homogen og sømløs reproduksjon som mulig. Du kan plassere kameraet hvor som helst og det inkluderte lithium-ion batteriet gir en driftstid på opp til 90 minutter. Du har full kontroll over kameraet via WLAND med din smarttelefon og/eller ditt nettbrett ved hjelp av gratisapp for Android og iOS.

Følg oss på Facebook