Fuglekasser og matere

Informasjon

Produsenter

Prisgaranti og rask levering

Vi holder lavest priser - slik er det bare, og slik vil det forbli. Med fri frakt på ordrer over 1 000,- og fast frakt på 165,- for ordrer under 1 000,- blir sluttsummen alltid billigst hos Frostvik.no.

 

Vi plukker, pakker og sender alle ordrer samme dag, eller dagen etter mottatt ordre. Normal leveringstid er 1 til 4 dager. Ved avvik vil du raskt få beskjed. 99 % av produktsortimentet som vises i nettbutikken er til enhver tid på lager.Betal med

DELBETALING

FAKTURA

Fuglekasse for blåmeis, svartmeise, løvmeis, granmeis og toppmeis Vis større

Fuglekasse for blåmeis, svartmeise, løvmeis, granmeis og toppmeis

NK39G

Nytt produkt

Ingen moderne hage bør være foruten et matfat og husrom for fugler. Denne tidløse fuglekassen gir blåmeisen et flott sted å lage rede, og vil være med på å bevare blåmeisstammen. Fuglekassen er spesielt utviklet for å passe blåmeis, svartmeis, løvmeis, granmeis og toppmeis.  Kassen gir god beskyttelse mot elementene. Det korrekte stedet å henge en fuglekasse er en rolig og noe skjermet plass, der kassen ikke får direkte sollys og et sted hvor regnet ikke normalt står på. Det må også være fri luftlinje fra og til hullet. Høsten er den beste tiden å gjøre rent en fuglekasse.

Flere detaljer

kr 239.00 inkl mva.

Mer info

• 27 mm diameter inngangshull
• Passer blåmeis, svartmeise, løvmeis, granmeis og toppmeis. 
• Kan åpnes i bunnen

-

  • Størrelse 19,2x18,0x31,2 cm
  • Materiale Furu og sink
  • Vekt 1,00 Kg

18 andre produkter i samme kategori:

Følg oss på Facebook