Gassgrill

Informasjon

Produsenter

Prisgaranti og rask levering

Vi holder lavest priser - slik er det bare, og slik vil det forbli. Med fri frakt på ordrer over 1 000,- og fast frakt på 165,- for ordrer under 1 000,- blir sluttsummen alltid billigst hos Frostvik.no.

 

Vi plukker, pakker og sender alle ordrer samme dag, eller dagen etter mottatt ordre. Normal leveringstid er 1 til 4 dager. Ved avvik vil du raskt få beskjed. 99 % av produktsortimentet som vises i nettbutikken er til enhver tid på lager.Betal med

DELBETALING

FAKTURA

Napoleon Triumph 325 gassgrill med sidebrenner

85-9512

Nytt produkt

Napoleon Triumph 325 gassgrill gir deg en topp notch grillopplevelse i en liten grill. Tre brennere gir grillen ikke mindre enn 35 500 BTU's krefter. Praktiske låsetrinser og foldbare sidehyller gjør det enkelt å plassere grillen når den ikke er i bruk.

Flere detaljer

kr 5,990.00 inkl mva.

Mer info

En perfekt grill for mindre familier og for deg som griller av og til, men har høye krav til smak og det endelige resultatet. Triumph 325 er utstyrt med sidebrenner som gjør at du kan tilberede komplette måltider på grillen. Grillflaten har en kapasitet på 18 hamburgere med 10 cm diameter. Grillristen er enkel å rengjøre og har porselenlegert jernrist som gjør at kjøttet ikke henger like lett fast som på tradisjonelle griller.

FANTASTISKE FUNKSJONER

Små terrasser, balkonger og uteområder er ikke noe problem med Triumph 325 som er utstyrt med låsetrinser og sidehyller som kan foldes ned. Den integrerte flaskeåpneren gjør at du ikke går glipp av festen, selv om måltidet er under tilberedning. Du kan ferdigstille hele måltidet på grillen, takket være den effektive sidebrenneren. Konstruksjonen leveres i rustfritt stål og har en rimelig pris. Triumph 325 innfrir alle behov for et perfekt måltid.


Warranty: President's Limited Lifetime
Fuel Type: Natural Gas & Propane
Burners: 3.00
Total BTU's: 35,500.00
Total Cooking Area: 2097cm2
Colors: Black
Infrared Cooking Options: Yes
Width: 116cm
Depth: 56cm
Height: 115cm

Range Side Burner

Porcelainized Cast Iron Cooking Grids

JETFIRE™ Ignition System

Folding Side Shelves

Integrated Bottle Opener

Tilbehør

12 andre produkter i samme kategori: