Husholdningsapparater

Informasjon

Produsenter

Prisgaranti og rask levering

Vi holder lavest priser - slik er det bare, og slik vil det forbli. Med fri frakt på ordrer over 1 000,- og fast frakt på 165,- for ordrer under 1 000,- blir sluttsummen alltid billigst hos Frostvik.no.

 

Vi plukker, pakker og sender alle ordrer samme dag, eller dagen etter mottatt ordre. Normal leveringstid er 1 til 4 dager. Ved avvik vil du raskt få beskjed. 99 % av produktsortimentet som vises i nettbutikken er til enhver tid på lager.Betal med

DELBETALING

FAKTURA

Sous-vide - rask, enkelt og godt Vis større

Sous-vide - raskt, enkelt og godt

26345

Nytt produkt

  • Sous Vide maskin med 5,7l kapasitet.
  • Programmerbar fra 1 til 24 timer.
  • LED display.
  • Temperaturområde fra 40°C til 90°C.
  • Innergryte produsert i aluminium, dekket med non-stick belegg.

Mål: 44x30x26cm

Les mer om Sous-vide lenger ned på siden...

Flere detaljer

kr 1,190.00 inkl mva.

Mer info

Sous-vide (under vakuum) er en måte å tilberede mat, der maten vakuumpakkes, stort sett i plast, og varmebehandles i emballasjen. Det skilles mellom metoder for mat som skal konserveres lenge, og mat som skal konsumeres med en gang. Førstnevnte brukes for produktet selges som kjølevare, og varmes i pakningen hjemme hos forbruker. Fordi produktet tilberedes i sin egen kraft, bevares farge og smak bedre. Slike produkter forbindes med enkel hverdagsmat av variabel kvalitet.

Med oppblomstringen av molekylærgastronomi og kokker som Ferran Adria, Heston Blumenthal, Thomas Keller og Nathan Myhrvold, har sous-vide også blitt en populær metode på restauranter og storkjøkken. De vakuumerte pakkene senkes i vannbad. Siden vann leder varme bedre enn luft, varmes maten fortere enn i ovn på tilsvarende temperatur. Temperaturen i vannbadet er også lettere å holde presis. Metoden brukes til langsom koking, der temperaturen i vannet er lik eller bare litt høyere enn temperaturen man ønsker i maten. Da varmes maten sakte til riktig temperatur, uten at de ytterste delene blir for varme. Slik unngås væsketap, og maten blir saftigere og bedre. Siden metoden ikke gir stekeskorpe eller smaken steking gir, brunes ofte maten raskt etter sous-vide-kokingen. Slik mat forbindes ennå med eksklusive restauranter, men blir stadig mer utbredt. Metoden har også en gryende popularitet på hjemmemarkedet.

Teknikken ble utviklet på 1970-tallet av den franske kokken George Pralus, men er en nyhet i konsumentmarkedet.

Last ned

3 andre produkter i samme kategori: