Kart og kartbøker

Informasjon

Produsenter

Prisgaranti og rask levering

Vi holder lavest priser - slik er det bare, og slik vil det forbli. Med fri frakt på ordrer over 1 000,- og fast frakt på 165,- for ordrer under 1 000,- blir sluttsummen alltid billigst hos Frostvik.no.

 

Vi plukker, pakker og sender alle ordrer samme dag, eller dagen etter mottatt ordre. Normal leveringstid er 1 til 4 dager. Ved avvik vil du raskt få beskjed. 99 % av produktsortimentet som vises i nettbutikken er til enhver tid på lager.Betal med

DELBETALING

FAKTURA

Bårkart Hidra-FlekkefjordSingelkart Vis større

Båtkart Hidra-Flekkefjord Singelkart

374364

Nytt produkt

Singelkartene dekker lokale områder langs kysten der et enkelt kartblad er tilstrekkelig for å dekke de flestes behov. De er rettet mot brukere i små åpne båter som stort sett ferdes i sitt lokale område og hvor kartet utsettes for et fuktig og vått miljø, med stor slitasje. Kartene er derfor trykket på litt stiv plast og er meget robuste.

Flere detaljer

kr 249.00 inkl mva.

Mer info

For å bedre lesbarhet og navigasjon er kartene trykket i målestokk 1 : 30 000.
-
Hvert kartblad er trykket på begge sider i format 29 cm x 44 cm, og kan vendes for å se resten av området.
Den litt stive plasten gjør kartene lett håndterlige, selv i ganske sterk vind. Kartbladene egner seg ypperlig til å tegne på med blyant for så å viske ut igjen, og kan gjerne ligge igjen i den åpne båten og oppbevares i vått miljø.

8 andre produkter i samme kategori:

Følg oss på Facebook