Lanterner

Informasjon

Produsenter

Prisgaranti og rask levering

Vi holder lavest priser - slik er det bare, og slik vil det forbli. Med fri frakt på ordrer over 1 000,- og fast frakt på 165,- for ordrer under 1 000,- blir sluttsummen alltid billigst hos Frostvik.no.

 

Vi plukker, pakker og sender alle ordrer samme dag, eller dagen etter mottatt ordre. Normal leveringstid er 1 til 4 dager. Ved avvik vil du raskt få beskjed. 99 % av produktsortimentet som vises i nettbutikken er til enhver tid på lager.Betal med

DELBETALING

FAKTURA

Feste med sugekopp for portabel LED-lanterne Vis større

Feste med sugekopp for portabel LED-lanterne

360027

Nytt produkt

Solid feste med sugekopp og metall topp, for Navi Light (360023) og Navi Safe (360024) LED lanterner. Lanternene festes enkelt på toppen med den innebygde magneten. Sugekoppen fester seg til alle jevne flater. Kan også monteres på f.eks gummibåten, ved hjelp av den medfølgende festeplaten. Kan monteres horisontalt og vertikalt.
-
Høyde: 15 cm

kr 449.00 inkl mva.

Tilbehør

 • Lanterne Navi Light 360 grader 2nm hvit magnetfeste

  Navilight 360° er godkjent av US Coast Guard for 2 nautiske mil, som er imponerende for en batteridreven lanterne. Du kan bestemme lysvinkel i flere modus - 360°, 225°, 135°, blinkende lys, ankerlys og kabinelys. Det sterke lyset kommer fra kraftige LEDs. Enheten er vanntett, den flyter og kan festes på alle plasser som er magnetiske. 

  kr 899.00
 • Lanterne Navi Light Tricolor 2nm

  Navilight Tricolor er godkjent for 2 nautiske mil og inkluderer grønt lys for styrbord side og rødt lys for babord side. I tillegg er lanternen utstyrt med hvit lys slik at den kan brukes som akterlanterne. Enheten drives på batteri, er vanntett, flyter og kan bestet til nesten alle underlag og flater.  

  kr 1,078.00
 • Navi mount stangfeste for Navi light

  Komplett stangmonteringssett for Navi Light batterilanterner. Settet inneholder alt du trenger for montering enten vertikalt eller horisontalt. Høyden kan forlenges i 4 trinn à 25cm - inntil 100 cm. Inkludert holder for Navilight med magnetisk base, samt Navimount base, sugekopp og også GoPro/Action kamera. Settet leveres i en neoprene oppbevaringsbag.  

  kr 578.00
 • Rekkefeste for portabel LED lanterne

  Solid rekkefeste med metall topp, for Navi Light (360023)  og Navi Safe (360024) LED lanterner. Lanternene festes enkelt på toppen med den innebygde magneten. Rekkefestet passer mange ulike rekker. Kan monteres horisontalt og vertikalt. 180 graders justering av lanterne.

  kr 338.00

22 andre produkter i samme kategori: