Kategorier

Kategorier

Kategorier

Prisgaranti og rask levering

Vi holder lavest priser - slik er det bare, og slik vil det forbli. Med fri frakt på ordrer over 1 000,- og fast frakt på 165,- for ordrer under 1 000,- blir sluttsummen alltid billigst hos Frostvik.no.

 

Vi plukker, pakker og sender alle ordrer samme dag, eller dagen etter mottatt ordre. Normal leveringstid er 1 til 4 dager. Ved avvik vil du raskt få beskjed. 99 % av produktsortimentet som vises i nettbutikken er til enhver tid på lager.Betal med

DELBETALING

FAKTURA

Tilbudsprodukter

Automotive lommelykt Led Lenser 80 lumen Vis større

Automotive lommelykt Led Lenser 80 lumen

600765

Led Lenser

Elegant oppladbar mini-LED-lykt til bilen og båten. Ledlenser Automotive er en liten billykt som du lader direkte ved hjelp av sigarettenneren (12 V spenning). Det stilrene designet i høypolert rustfritt stål gir lykten et utseende som oser av kvalitet. 

Flere detaljer

kr 259.00 inkl mva.

Selv om den er liten, er lysytelsen stor: Med en lengde på bare 55millimeter og en vekt på 52 gram har den likevel en lysstrøm på 80 lumen og en strålelengde på 20 meter. Brenntid 1 time. Lykten kan stå kontinuerlig i lader utenom bruk. 

-

  • Batteri med lav selvutlading og nesten helt uten kapasitetstap
  • Banebrytende Safety Ytrion Cell batteriteknologi
  • Bærekraftig – lang levetid og lave driftskostnader takket være batteriets mange ladesykluser.
  • Svært sikker batteriteknologi – den beste driftssikkerheten sammenlignet med andre typer batterier.
  • Utmerket Ledlenser lyskvalitet – en lysstyrke, strålelengde og lysetid som er perfekt koordinert for energikilden.
  • Blått indikatorlys under lading – opptil 20 meters1 strålelengde med en lysstrøm påopptil 80 lumen.
  • Svært lyssterk lyskjegle – én kraftig LED
  • Bestandig mot vannsprut – IPX4
  • Stilren design – høypolert rustfritt stål
Led Lenser

Led Lenser lager lys. Selv i verdens mørkeste kroker. Som et av verdens ledende foretak innen LED-lomme- og hodelyktbransjen er de som besatt av det. Og mens noen syns at Led Lenser allerede produserer verdens beste lykter, er dette bare står ved begynnelsen. Fordi det fins alltid en idé som er bedre, enn den gode man akkurat hadde og selv den beste kvaliteten kan bli enda bedre. Led Lenser er i besittelse av over 100 patenter for innovative ideer. 

Mange revolusjonære produkter har sett dagens lys i en garasje. Akkurat som den første Ledlenseren. For det var omtrent alt Harald og Rainer Opolka hadde til rådighet den gangen de startet opp Ledlenser i 1993, en garasje, en gammel Atari-computer, et verktøysett, en tegneblokk og ca. 1000 tyske mark startkapital. Men det hindret dem ikke fra å gjøre natt til dag med sine lyse ideer, eller arbeide hardt og drømme om den store suksessen under noen timers søvn.

I dag gir Led Lenser lys til nesten alle kriker og kroker på kloden, og vi har selvfølgelig et knippe av deres produkter her på Frostvik.no