Kategorier

Kategorier

Kategorier

Prisgaranti og rask levering

Vi holder lavest priser - slik er det bare, og slik vil det forbli. Med fri frakt på ordrer over 1 000,- og fast frakt på 165,- for ordrer under 1 000,- blir sluttsummen alltid billigst hos Frostvik.no.

 

Vi plukker, pakker og sender alle ordrer samme dag, eller dagen etter mottatt ordre. Normal leveringstid er 1 til 4 dager. Ved avvik vil du raskt få beskjed. 99 % av produktsortimentet som vises i nettbutikken er til enhver tid på lager.Betal med

DELBETALING

FAKTURA

Tilbudsprodukter

EGO batteridreven kjedesag inkl lader og 4A batteri

EGOCS1404

EGO

EGO PowerPlus batteridreven kjedesag er en profesjonell maskin og den kraftigste i sitt slag da den er utstyrt med et 56-volts lithium-ion batteri. 14" sverd og kjede gir et glatt kutt og den børsteløse motoren forlenger levetiden. EGO PowerPlus kjedesag leverer ytelsen til bensindrevne, men uten støy, vedlikehold og utslipp. Maskinen kan kjøpes i pakke med lader og batteri eller alene. 

Flere detaljer

kr 9,495.00 inkl mva.

Spesifikasjoner
Data
Motor: 600 W / 3300 rpm
Akkuteknologi: 56 V / 4 Ah
Driftstid: 30 min
Ladetid: 30 min
Maks. kuttebredde: 32 cm
Kjede: 14"
Starter: Startknapp
Vekt: 5 kg
EGO

EGO leverer profesjonelle produkter og har som hovedmål å konvertere bensinbrukere til batteri. De er derfor stolte av å kunne tilby deg en serie med kraft og ytelse tilsvarende bensin, men uten støy, vedlikehold og utslipp. EGO er drevet av bransjens første 56-volts Litium ion batteri. Det betyr at hele Power+-serien er designet for å levere et nytt nivå av ytelse. EGO varer lenger - og ladetiden er bare på 30 minutter! EGO er enkel å bruke, stillegående og pålitelig. EGO gir all den kraften du trenger for å få jobben gjort riktig.