Termisk kamera

Informasjon

Gode priser og rask levering

Vi holder gjennomgående gode priser - slik er det bare, og slik vil det forbli. Med fast frakt på 179,- per ordre blir sluttsummen alltid billigst hos Frostvik.no.

 

Vi plukker, pakker og sender alle ordrer samme dag, eller dagen etter mottatt ordre. Normal leveringstid er 1 til 4 dager. Ved avvik vil du raskt få beskjed. 99 % av produktsortimentet som vises i nettbutikken er til enhver tid på lager.Betal med

DELBETALING

FAKTURA

Ny Compact Android infrarødt kamera, microUSB, svart Vis større

Compact Android infrarødt kamera, microUSB, svart

UW-EAA

Nytt produkt

Seek Thermal Compact Android infrarødt kamera, microUSB, svart

Koble Seek Thermal direkte til din Android-telefon, og innen få sekunder ser du varmen rundt deg. Med den avanserte varmesensorteknologien kan du oppdage et enormt utvalg av temperaturer fra -40 ° C til +330 ° C og lokalisere spesifikke varmekilder direkte. Bruk Seek Thermal i dagslys eller totalmørke. Oppdag varmen i rør, bak busker, etter røyk og i dårlig vær. Del og lagre bildene og videoene du tar opp.

Flere detaljer

kr 3,590.00 inkl mva.

Mer info

Merk: Android-enheter orienterer noen ganger microUSB-tilkoblingen i forskjellige retninger eller steder. For riktig bruk av USB-porten, plasser kameraet i bunnen med den bredeste delen i tråd med baksiden av smarttelefonen. Mange LG og HTC-enheter orienterer tilkoblingen i omvendt tegning, og mange enheter fra Sony og Motorola plasserer ofte porten på siden. I disse tilfellene anbefales det å bruke en microUSB-kabelforlengelse eller adapter for å tillate riktig fokusering og posisjonering av kameraet.

Se Seek Thermals kompatibilitetsliste for din telefon

Teknisk Data:

 • Påvisbar avstand: 20cm - 300m
  • Justerbar fokus
  • Fungerer på Android-enheter som kjører Android 4.3 eller høyere og støtter Powered USB On the Go
  • Ekte termisk sensor
  • 206x156 array
  • 32,136 termiske piksler
  • Magnesium deksel

Mål(BxDxH): 41x20x15mm
Vekt: 386g

Beregnet på Mobiltelefon
Pakkeinnhold Vanntett bæreveske, termokameratilbehør
Produkttype Termisk kamera festing
Tilkoblinger USB

1 andre produkter i samme kategori: