Kategorier

Kategorier

Kategorier

Prisgaranti og rask levering

Vi holder lavest priser - slik er det bare, og slik vil det forbli. Med fri frakt på ordrer over 1 000,- og fast frakt på 165,- for ordrer under 1 000,- blir sluttsummen alltid billigst hos Frostvik.no.

 

Vi plukker, pakker og sender alle ordrer samme dag, eller dagen etter mottatt ordre. Normal leveringstid er 1 til 4 dager. Ved avvik vil du raskt få beskjed. 99 % av produktsortimentet som vises i nettbutikken er til enhver tid på lager.Betal med

DELBETALING

FAKTURA

Tilbudsprodukter

EGO batterilader hurtiglader CH5500 Vis større

EGO batterilader hurtiglader CH5500

EGOCH5500

EGO

EGO PowerPlus hurtiglader er bransjens raskeste lader! Den lader alle EGO PowerPlus batterier. Ladesystemet forhindrer batteriet og laderen fra overoppheting. Den integrerte batteriindikatoren viser hvor mye strøm som er igjen på batteriet og gir deg beskjed om batteriet er fulladet eller ikke. 

Flere detaljer

kr 2,386.00 inkl mva.

Spesifikasjoner
Data
Ladetid 2.0 A: 25 min.
Ladetid 4.0 A: 30 min.
Ladetid 6.0 A: 40 min.
Dimensjoner: 17.5 x 28 x 21 cm
EGO

EGO leverer profesjonelle produkter og har som hovedmål å konvertere bensinbrukere til batteri. De er derfor stolte av å kunne tilby deg en serie med kraft og ytelse tilsvarende bensin, men uten støy, vedlikehold og utslipp. EGO er drevet av bransjens første 56-volts Litium ion batteri. Det betyr at hele Power+-serien er designet for å levere et nytt nivå av ytelse. EGO varer lenger - og ladetiden er bare på 30 minutter! EGO er enkel å bruke, stillegående og pålitelig. EGO gir all den kraften du trenger for å få jobben gjort riktig.