Utepeis og bålpanne

Informasjon

Produsenter

Prisgaranti og rask levering

Vi holder lavest priser - slik er det bare, og slik vil det forbli. Med fri frakt på ordrer over 1 000,- og fast frakt på 165,- for ordrer under 1 000,- blir sluttsummen alltid billigst hos Frostvik.no.

 

Vi plukker, pakker og sender alle ordrer samme dag, eller dagen etter mottatt ordre. Normal leveringstid er 1 til 4 dager. Ved avvik vil du raskt få beskjed. 99 % av produktsortimentet som vises i nettbutikken er til enhver tid på lager.Betal med

DELBETALING

FAKTURA

Heggholmen XL utepeis Ø92cm inkl regntrekk bålpanne

heggholmen

Nytt produkt

Heggholmen bålpanne / utepeis er en stor panne. Totaldiameter er 92cm, og selve bålpannen har en indre diameter på ikke mindre enn 77cm. Med god fyring i Heggolmen bålpanne kan du gi varme og kos til en hel forsamling. Med inkludert gnistfangerlokk satt på er alle åpninger beskyttet med finmasket gnistfangernetting som forebygger spredning av store, farlige gnister og glør.

Flere detaljer

kr 3,290.00 inkl mva.

Mer info

Heggholmen leveres med bunnrist som er løftet ca. 3,5 cm fra pannebunnen for å gi god lufting til bålet. Det er et lag heltrukket gnistfanger / -netting på innsiden av pannen og du får med et stort lokk med finmasket gnistfangernetting. Lokket er utstyrt med praktisk håndtak som gjør deg i stand til å løfte det av og på under fyring ved hjelp av medfølgende glopinne. Glopinnen kan også brukes til å flytte på kubber og glør under bålbrenning.

Du får også med regntrekk til en verdi av 499,- inkl mva uten tillegg i prisen. Trekket har bunnsnøring og beskytter mot vær og vind.

Heggholmen bålpanne står på fire robuste ben og rundt pannen sitter en beskyttelsesbøyle som du kan bruke for å transportere pannen fra et sted til et annet. Beskyttelsesbøylen kan tas av hvis du liker Heggholmen best uten. Alle deler er pulvermalt. Utsiden av bålpannen har blitt behandlet med et ekstra lag rustikkpåført pulvermaling.

Høyde med gnistfangerlokk: 60 cm

Total diameter: 92 cm

Enkel montering – mye hygge og kos til alle årstider.

Materiale:   Stål
Behandling:   Pulverlakkert og rustikkbehandlet
Diameter:   Totalt 920mm / Bålpanne 770mm
Høyde:   Totalt 600mm / Panne 420mm / Gnistfangerlokk 180mm

11 andre produkter i samme kategori:

Følg oss på Facebook