Utepeis og bålpanne

Informasjon

Produsenter

Prisgaranti og rask levering

Vi holder lavest priser - slik er det bare, og slik vil det forbli. Med fri frakt på ordrer over 1 000,- og fast frakt på 165,- for ordrer under 1 000,- blir sluttsummen alltid billigst hos Frostvik.no.

 

Vi plukker, pakker og sender alle ordrer samme dag, eller dagen etter mottatt ordre. Normal leveringstid er 1 til 4 dager. Ved avvik vil du raskt få beskjed. 99 % av produktsortimentet som vises i nettbutikken er til enhver tid på lager.Betal med

DELBETALING

FAKTURA

Lindesnes utepeis Ø55cm inkl. regntrekk bålpanne

RGLINDESNES

Nytt produkt

Lindesens utepeis leveres komplett med rustfri panne, bunnrist, grillrist, glopinne, gnistfangerlokk og regntrekk. Pannen står støtt på fire sylinderformede stålben og lar deg fyre med både ved og kull. Den inkluderte grillristen har 1/3 åpning slik at du slipper å løfte risten for å fylle på ved eller kull.

Flere detaljer

kr 1,790.00 inkl mva.

Mer info

 Bunnristen hever brenselet 3 cm over pannebunnen, og gir god lufting og riktig forbrenning. Gnistfangerlokket har finmasket stålnettning, er heldekkende og forebygger gnister og glør fra å komme ut. Lindesnes bålpanne gir kos og hygge hele året og veier bare 8,2 kg, men er allikevel god og romslig. Den er godt egnet som permanent bålpanne, eller til deg som vil flytte eller ta med pannen. Totaldiameter inkl. bein er 63cm.

INKLUDERT REGNTREKK TIL EN VERDI AV 349,- !

Materiale:    Stål og rustfritt stål
Behandling:    Rustfritt: ubehandlet, Stål: pulverlakkert
Diameter:    Totalt Ø63cm, Panne Ø55cm
Høyde:    Totalt med gnistfanger 490mm, Uten gnistfanger 340mm

1 andre produkter i samme kategori: