Kategorier

Kategorier

Kategorier

Prisgaranti og rask levering

Vi holder lavest priser - slik er det bare, og slik vil det forbli. Med fri frakt på ordrer over 1 000,- og fast frakt på 165,- for ordrer under 1 000,- blir sluttsummen alltid billigst hos Frostvik.no.

 

Vi plukker, pakker og sender alle ordrer samme dag, eller dagen etter mottatt ordre. Normal leveringstid er 1 til 4 dager. Ved avvik vil du raskt få beskjed. 99 % av produktsortimentet som vises i nettbutikken er til enhver tid på lager.Betal med

DELBETALING

FAKTURA

Tilbudsprodukter

Saltkvern i tre og keramikk Napoleon

422015

Napoleon

Sort saltkvern produsert i tre og keramikk. Napoleon koster litt mer og er mye bedre.

kr 350.00 inkl mva.

Napoleon

Napoleon er et Canadisk selskap som ble etablert i 1976 og som produserer griller og tilbehør av særdeles god kvalitet. Grillene har gått av med seieren som best i test flere ganger hvor merker som Weber har vært blant konkurrentene. 

Produkter fra Napoleon er spekket med funksjoner og produseres utelukkende i kvalitetsstål. I Canada er Napoleon gass- og kullgriller en markedsleder med god margin, og er det en ting vi vet om våre kanadiske venner, er det at de er like opptatt av kvalitet som oss nordmenn.

Er du ute etter en grill som gir deg alt du trenger, og som varer livet ut, da går du for Napoleon. Ja, grillene leveres med LIVSTIDSGARANTI!